سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

خراسان جنوبی فرهنگی‌تر می‌شود

خراسان جنوبی فرهنگی‌تر می‌شود اولویت‌های فرهنگی در استان خراسان جنوبی با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و جمعی از مسوولان، مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند بررسی و تحلیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، اولویت‌های فرهنگی در استان خراسان جنوبی با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و جمعی از مسوولان، مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند بررسی و تحلیل شد، در ابتدای این مراسم، احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند با خیرمقدم به حاضران در این نشست به فرمایش استاد شهید مطهری درباره بزرگان علم و دیانت خراسان بر اساس جلد دوم کتاب بیست اشاره کرد که در تاریخ صد ساله صدر اسلام هیچکس را همانند مرحوم آیتی عارف و آشنای به تاریخ صد ساله اسلام نمی‌داند. از این نوابغ، بزرگان ، متفکرین و پدران عرصه علم و علم‌گرایی، دین و دیانت و معنویت، دانشگاه بیرجند، خراسان جنوبی و شهر بیرجند بسیار دارد.وی دانشگاه بیرجند را میراث‌دار مدرسه شوکتیه و پیشران استان در عرصه علم، دانایی و فرهنگ محوری دانست و افزود: سیاست مدیریت جدید دانشگاه در کنار نهاد مقام معظم رهبری، بسیج و دیگر دستگاه‌ها سند اسلامی کردن دانشگاه ها است که این موضوع را بعنوان منشور و نصب العین خود قرار داده است.

سیدمجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، خراسان را مطلع فرهنگی و اندیشه‌ای بنیان‌های فرهنگی ایران دانست و گفت: اگر خراسان را از ایران بگیریم همانند این است که ایران را از شرق، شرق اندیشی و هویت آن بگیریم. اتفاقات بزرگ ایران بعد از اسلام با شرق کشور عجین شده است و این جغرافیای ارزشمند را اگر به درستی بشناسیم سیر تکامل هویت فرهنگی ایران را درک خواهیم کرد و درگیر چالش ذهنی کوته اندیشانه قبل و بعد از اسلام نخواهیم شد. خدماتی که این زیست بوم به اندیشه‌های الهی و اسلام دارد قابل کتمان نیست و نظریه خدمات متقابل هویت ایران و اسلام در گرو هم و متکامل همدیگر است.

وی به اندیشمندان این خطه اشاره کرد و گفت: حضور این اندیشمندان برای استان و منطقه را باید یک قلب تپنده برای حرکت توسعه‌ای تصویر کنیم. توسعه بدون بنیان اندیشه‌ای و فکری به ویترین و ساختمان سازی منجر می‌شود.

امامی بیان داشت: جهاد امروز در کشور ما جهاد امید است و هدف جهاد تبیین هم امید است. در ماجرای میل به مهاجرت با یک مالیخولیای نا امیدی مواجه هستیم که برای امیدبخشی و امیدسازی در این افراد به اندازه کافی حرکت مثبت در کشور وجود دارد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور احیای میراث و احیای ظرفیت‌ها و ذخیره‌ها برای ساخت ذخیره فرهنگی را از کانون‌های باز تولید امید برشمرد و گفت: آیین ها و زیست بوم‌ها می‌توانند باعث همبستگی و امید به آینده باشند.

فرزانه‌پور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند مزیت استان خراسان جنوبی را فرهنگ نامید و گفت: مهاجرت مردم استان خراسان جنوبی از روستاها و مناطق مرزی به شهرها به معضل تبدیل شده است.

وی آموزش عالی را مزیت دیگر استان دانست و درخواست کرد تا نگاه ویژه‌ای در تصمیم گیری‌های فرهنگی و بودجه فرهنگی به استان باشد.

همچنین در ادامه این نشست جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار شد. گفتنی است مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مدیرکل امور بانوان و خانواده و مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مسئول بسیج استان و معاون علمی و پژوهشی سپاه انصارالرضا(ع) از میهمانان ویژه این مراسم بودند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار